Doen wat je het liefste doet, samen met de leukste collega’s

Functiecategorieën

Bouw jij mee aan morgen?

Voel je welkom bij Otterman Techniek. Samen werken we aan de techniek van morgen! Doen wat je goed doet, doen waar je hart ligt, samen met leuke collega’s. Bij ons kan het. Of je nou w-monteur, elektricien, projectleider, servicemonteur of calculator bent. Ontdek jouw kansen!

 

Samen bouwen we aan de techniek van morgen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we onze klanten altijd een passend ontwerp aanbieden. Kom je bij ons werken, dan werk je logischerwijs aan de laatste en en meest duurzame technieken. Dat zal je merken tijdens het plaatsen van een nieuwe dakgoot of bij de installatie van een nieuwe warmtepomp. We werken duurzaam, met hoge kwaliteit als standaard. We werken met en aan de techniek van morgen en we vinden het daarom belangrijk dat we bijdragen aan een gezonde en duurzame leefomgeving. 

Bekijk onderstaand onze vacatures!

Of het nou het aanleggen van 2 kilometer led verlichting is of het plaatsen van 8300 zonnepanelen. Als totaalinstallateur doen we het allemaal. We zijn ons er van bewust dat elektrotechniek een belangrijke speler is in het verduurzamen van onze wereld. Hier willen wij ons steentje aan bijdragen. Daarom blijven wij innoveren, zeker met oog op de toekomst.

Bekijk onderstaand onze vacatures!

Er worden tegenwoordig hoge eisen gesteld aan het installeren en onderhouden van diverse installaties. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten ongestoord kunnen doorgaan met hun dagelijks leven, daarom staan wij 24/7 klaar om onze klanten te voorzien van service. Onderhoud is belangrijk om de kwaliteit van de installaties te behouden. Het onderhoud wordt altijd gedaan volgens de laatste wet- en regelgeving en door een monteur met de juiste papieren. Hierdoor blijft de door ons geplaatste installatie betrouwbaar en functioneel.

Bekijk onderstaand onze vacatures!

Betrokken zijn voor, tijdens en na het project, dat is het doel. Een goed begin is het halve werk en zorgt voor een soepel begin van een project. Door goed te communiceren met onze collega’s, klanten en leveranciers zorgen wij voor een goed verloop van de werkzaamheden. Het project is pas af wanneer de klant tevreden is, wij streven altijd naar een perfect eindresultaat.

Bekijk onderstaand onze vacatures!

Bekijk onze bedrijfsvideo afspelen

Bekijk onze bedrijfsvideo