Techniek van morgen

Waarom Otterman Techniek

Otterman is al decennialang een familiebedrijf met vestigingen in Hardenberg en Enschede. Met opdrachtgevers in diverse sectoren weten wij onze medewerkers elke dag uit te dagen. Van complexe technische oplossingen in de zorg tot aan het volledig aansluiten van een familiecamping. Ons hart gaat er sneller door kloppen. We hebben wat voor elkaar over, we houden van doorknallen, gezelligheid, een goede dosis humor en hebben oog voor elkaar.

We zijn continu bezig met de techniek van morgen, dus lopen voorop in de installatiebranche. Het is ook niet voor niets dat de meest specialistische opdrachtgevers ons weten te vinden. Dat is omdat we secuur, professioneel en netjes werken.

We vinden het belangrijk dat iedereen binnen Otterman Techniek kan groeien. Groei betekent kansen voor jou in warm en professioneel familiebedrijf, waarin jij samen met je collega’s op 1 staat. We kunnen hierbij altijd rekenen op onze grote broer, Morrenhof-Jansen installatiebedrijven met 4 vestigingen in Oost-Nederland. Dus kansen en mogelijkheden genoeg! Pak jij die kans?

Onze bedrijfsvideo afspelen

Onze bedrijfsvideo

Het begin
Otterman Techniek is opgestart in 1935 als winkel en later als installatiebedrijf door Gerard Otterman aan de Voorstraat in Hardenberg. Het is een familiebedrijf met de focus op utiliteitsbouw en elektrotechniek. Nadat er geen bedrijfsopvolging vanuit de familie was is Otterman in 2003 overgenomen door Martin Hulsbeek & Dennis Hanstede (die als zwagers zijnde het familiebedrijf hebben voortgezet).

In januari 2022 heeft Morrenhof-Jansen, ook een familiebedrijf in de installatiebranche, de aandelen van Otterman Techniek overgenomen om zo in Oost-Nederland nog beter haar opdrachtgevers te kunnen bedienen.