Ook voor jou is er werk in de techniek!

Switch naar Techniek

Wij bij Otterman Techniek vinden het belangrijk dat iedereen de kans moet krijgen om werkzaam te zijn in de technische sector. Of je nou 18 of 58 jaar bent, iedereen moet zich kunnen laten (om)scholen tot een echte techneut. Daarom doen wij mee aan Switch naar Techniek! Wat dat inhoudt? We nemen je in acht tot tien weken tijd mee om een omscholingstraject te volgen. Vervolgens kun je aan de slag bij ons! Wij bieden jou dan een jaarcontract met uitzicht op een vast contract voor 40 uur in de week, dat klinkt goed toch!?

Wanneer jij je aanmeldt bij Switch naar Techniek lever je een bijdrage aan de energietransitie. De beroepen die daarbij horen zijn heel divers. Zo kun je aan de slag als monteur bij een installatiebedrijf, bij een bedrijf dat gas-en elektriciteitsnetten aanlegt of een netwerkbedrijf. Je werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het installeren van duurzame installaties in woningen, het aanleggen van elektriciteitsnetten en het onderhouden van deze netten. Tijdens jouw opleidingsperiode kijken we samen met jou naar wat het beste bij je past.

Switch naar Techniek is voor iedereen. Het is wel belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs. Ben je gemotiveerd, geïnteresseerd in techniek en hou je van een uitdaging? Wees welkom!

Bekijk onze vacature hier.

Aanmelden?

Dat kan! Klik dan hier om je aan te melden.

Techniek camping Belten

Bekijk onze bedrijfsvideo afspelen

Bekijk onze bedrijfsvideo