'Deze overstap had ik 18 jaar eerder moeten maken'

7 september 2023

Terug

De dag van Vincent

Door een fijn en goed gesprek, waarbij het vertrouwen van alle kanten is uitgesproken, heb ik twee jaar geleden het besluit genomen om te tekenen bij Otterman Techniek. Ik kan nu wel zeggen, ook met de overname door Morrenhof-Jansen, dat ik deze overstap 18 jaar eerder had moeten maken! In september 2021 ben ik begonnen met de opleiding werktuigbouwkunde niveau 2. Tijdens dit schrijven kan ik met trots zeggen dat ik zowel niveau 2 als 3 heb afgerond met dikke voldoendes. En dat in 2 jaar tijd! Even aanpoten en de schouders eronder en dan is resultaat het enige dat telt voor mij en ik hoop een voorbeeld voor diegene die nu nog bezig zijn!

Om 06:00 uur gaat mijn wekker en dan sta ik om 06:30 uur op. Ik ben rond 06:45 uur op de zaak en begin dan met een bak koffie en lekker even kuieren over de dag. Vervolgens rij ik naar mijn project waar ik momenteel aan het werk ben. Dat is het project ‘deelplan Almelo’. Ik zit hier samen met Wesley die de E kant op zich neemt en Aron die mij mee helpt met het sanitair. De werkzaamheden die we hier uitvoeren zijn, het sanitair vervangen en een nieuwe MV-box plaatsen. Die sluiten we weer aan op de afzuigkap. We doen drie woningen per dag. Dit gaat om de bkt’s (badkamer, keuken, toilet). Elke woning wordt ook voorzien van een apk-keuring; stroom, gas en water.

In totaal staan er 120 woningen op de planning om klaar te maken. Dit doen we in samenwerking met Koopmans Bouwgroep. Met deze club mensen moeten we deze klus klaren en ik moet zeggen dat dit perfect gaat en we staan ook allemaal voor elkaar klaar, daar waar nodig!

Aan het einde van de dag ruimen we de spullen netjes op en zorgen wij dat de bewoner weer voorzien is van alle voorzieningen. Na onze werkdag rijden we naar de zaak toe in Enschede waar ik alle spullen weer inpak, die netjes zijn klaargezet door Chris (magazijnchef) voor de volgende dag. Zo zien mijn werkdagen er op dit moment uit, tot ik weer naar een nieuw project ga. Zie ik dan wel weer wat me dan staat te wachten!

Ik kan zeker zeggen dat de installatietechniek een vak is waar elke dag weer wat te leren valt. En dat Morrenhof-Jansen ons de mogelijkheid geeft om je op elk vlak te verbeteren door een opleiding of cursus te volgen.

Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk toe en op de vrijdag drink ik gezellig met mijn collega’s een biertje als gezamenlijke afsluiter van de week. 

Kortom, ik werk met veel plezier bij Otterman en zie nog veel kansen voor mij liggen!

De Otterman app

Altijd en overal op de hoogte van jouw planning

Meer informatie
morrenhof-jansen-app